Rólam mondták

Küldje el észrevételét, véleményét ön is.

Jó vagy rossz bár mi is legyen várom, mert az egy irány, hogy min kell változtatnom, min kell javítanom! A bejegyzések a következő frissítés után jelennek meg majd az oldalon.

Véleményküldés

 

Megküldött észrevételek, vélemények

 

Balatonfüred

Örülök, hogy ezt a szerkezetet választottam, (CMS) mert valóban egyszerű a kezelése, és tökéletesen elég azokhoz az oldalakhoz ahol nincs naponta új oldal készítése. Ráadásul teljesen keresőbarát, de olyannyira, hogy amióta elkészült oldaluk szinte már lemondani kell a megbízásokat, mert mindenki ránk talál!

Házépítés a Balatonnál

2016. június12. 

 

Alex

Köszi hogy elmondtad mi a különbség a CMS és CMS + között. Igazándiból semmi mert kinézetre tényleg észre sem venni semmit szerkeszteni meg csak a meglévő oldalakat akartuk terv szerint is! Így meg megmaradt keret reklámkampányra pont elég lesz! Köszi! Korrekt hozzáállás, kiváló munka!

2016. május 12. 

 

Ajkai Kft

Úgy látszik most ajkai év van. :-) Mi is a neten akadtunk Attila oldalára. Elsőre csak egyik weboldalunkat újíttatuk meg de amikor az kész lett akkor a másik is sorra került. Bátran ajánljuk mindenkinek aki egy korrekt weboldalkészítőt keres.

2016. április 20. 

 

Ajka

Örülünk hogy rádtaláltunk és veled készíttettük el oldalunkat. Mindig az történt ahogyan még ismeretlenként elmondtad. Nem volt semmi rejtett dolog. Köszi!

2016. március 4. 

 

2015

F.E.

Több weblapunkat kezeli már Attila, kéréseinket gyorsan és pont úgy valósítja meg ahogyan azt elképzeljük. Régebbi oldalainkat már áthoztuk az ő általa javasolt szerverre mert itt valóban nincs probléma. Ezelőtt a régi szolgáltatónknál minden évben volt valami gond. Ez Attila közreműkődésével végre megszünt. 

balatonielmenypark.hu | szalokiudulohaz.hu

2015. október 23. 

 

Bodorka | Balatonfüred

Lassan két éves lesz az oldalunk így kicsit késve, de de mi is köszönjük a munkádat. Tökéletesen működik, és hozza azt amit elvártunk.

bodorka.info.hu

2015. szeptember 11. 

 

Sz.K. | Veszprémfajsz

Mi is azzal a kéréssel fordultunk Attilához, hogy a meglévő oldalunkból hozzon ki valamit mert nem jól teljesít, és hát nem is olyan a kinézete mint kellene. Miután átnézte az oldalt a javaslata az volt, hogy inkább újat kellene készíteni mert jobban járunk mint az elavult szerkezetet toldozgatni. Weboldalunk  csak 4 éves volt így nem nagyon értettük mi az ami elavult. Szerencsére úgy döntöttünk, hogy legyen akkor az új oldal mert ma már látjuk a különbséget! Kinézet, szerkezet, mobilbarátság nálunk OK!
tetoszig.hu

2015. május 15.   

 

János | Balatonfüred

Új oldalunkról érezhetően többen érkeznek. Nem bántuk meg hogy a régi oldal lecserélése mellett döntöttünk.
Szezon végeztével másik oldalainkat is le fogjuk cserélni. Köszönjük!
hotelblaha.hu

2015. április 22.  

 

Enikő | Egerszalók

Köszönöm a munkádat, pont azt kaptam amit kértem!
szalokiudulohaz.hu

2015. március 18. 

 

Blaha Med | Balatonfüred

Új oldalunk pont olyan lett mint amilyet elképzeltünk magunknak. A készítés pedig zökkenőmentesen gyorsan zajlott így mi is nyugodtan ajánljuk bárkinek Attilát!
blahamed.hu

2015. március 03. 

 

 

2014

Krisztina| Balatonfüred

Én csak annyit mondanék, hogy pontosan 7 éve hogy első oldalunkat elkészítette nekünk Attila, de azóta is bármiben segítséget kértünk mindig rendelkezésünkre állt! És ez többször nagyon-nagyon jól jött!!

2014. november 10. 

 

PP| Veszprém

Szerencse, hogy én is rátaláltam az oldalára, mert pont 3x ilyen árat kaptam az első cégtől! Köszönöm hogy segített nekem!

2014. november 08. 

 

Sam| Ausztria

Köszönöm neked, pont erre gondoltam! Gyors és korrekt munka

2014. augusztus 22. 

 

 

 

2013

Éva | Balatonfüred

Elkészült az oldalam, és nagyon örülök neki! Valóban szép, letisztult lett pont úgy ahogyan szerettem volna. Én is köszönöm!

2013. május 2. 

 

Attila | Balatonfüred

Köszönöm munkádat!

2013. március 30. 

 

Andrea | Veszprém

Tegnap (vasárnap!!) kissé összekeveredtem az oldalam szerkesztése, frissítése során. Mivel úgy nem hagyhattam fel kellett hívnom Attilát. Ő végig hallgatta mondandóman majd tanácsot adott. Sajnos azonban úgy sem lett az igazi, nem úgy nézett ki mint ahogyan szerettem volna. Ismét fel kellett hívnom. Ő ekkor sem mérgelődött, hanem csak annyit mondott 10 percen belül meg lesz! És valóban úgy volt!

2013. január 28. 

 

2012

Szurkolók | Balatonfüred

Köszönjük az új oldalt! Szuper lett!
www.balatonfuredikc.hu

2012. szeptember 22. 

 

Balatoni Tükör| Balatonfüred

Hasonló a helyzetem, mint elöttem hozzászólónak. Viszont nekem nem csak szóban, hanem fizikálisan is segített amikor oldalam készítésében elakadtam. Tanácsaival, javaslataival oldalam valóban szebb, és könyebben kezelhetővé vált. Köszönöm, és én is ajánlom mindenkinek!!

2012. július 15. 

 

T.Zs.| Budapest

Optimalizálás ügyében kerestem meg Önt. Kértem, hogy vegye kezébe meglévő oldalam, mert szeretném, ha az általam kiválasztott szóra a google találati listájában az első tízbe kerülne oldalam. Miután megnézte az oldal szerkezetét, nem azt mondta, hogy 50-60-100 ezerért megcsinálja, hanem segítségét ajánlotta fel. Elmondta mit hogyan csináljak, mire figyeljek oda, hogyan módosítsam oldalam tartalmi részét. Ezt megtettem, és weboldalam valóban az első oldalra került. Sött több alkalommal már az első helyen is hozta a google! Köszönöm! Nálam emberségből ötös!

2012. június 30. 

 

Zsuzsa| Balatonfüred

Köszönöm a munkádat, és köszönöm segítséged is.
www.aquaclub.hu

2012. június 10. 

 

Csirke Csülök | Balatonfüred

Nekem is a barátom mondta, hogy van egy srác aki gyorsan pontosan dolgozik. Mikor meg tudtam, hogy ki is az, akkor örültem, hiszen ismertük is már egymást. Köszi a munkát, az oldal jól szuperál!
www.csirkecsulok.hu

2012. május 13. 

 

V. Zoltán | Balatonfüred

Elmondom, hogy pontosan ilyen egyszerűen kezelhető weboldalt szerettem volna. Mivel egyből tudtad mit szeretnék, ezért jó volt veled dolgozni.
www.v-hotech.hu

2012. március 11. 

 

Sárkányhajósok | Balatonfüred

Köszönjük a munkádat, oldalunk szép lett, pont olyan amilyennek elképzeltük!
www.balatoni-sarkanyhajo.hu

2012. március 10. 

 

Stefen Heineke

Én barátom mondta, hogy saját website Magyarországon készült és nagyon igen megelégedett vele. Ő ajánotta Önt nekem. Kicsit nem bátorság idegennel ilyen messziről készíteni dolgokat, de így vissza gondoláskor mondom megérte. Becsület manapi világban nagyon ritkaság. Köszönöm én önnek.

2012. február 23. 

 

2011

Renodíer Tobias| Balatonfüred

Kedves Kauker Úr!

Örülök, hogy rátaláltam az oldalára, mert valóban azt kaptam amit írért nekem. Az oldalam nagyon könnyen tudom szerkeszteni, és tényleg mindent tudok rajta változtatni saját magam! Köszönöm!

További Szép Napot!

R.T.

2011. december 15. 

P.P. | Balatonfüred

Az én oldalam is remekül működik, a googléban is jól teljesít!

2011. Szeptember 04. 

 

Csinka | Csopak

Köszönöm Attila! Minden úgy lett ahogyan elmondtad

2011. június 26

H.Lajos | Veszprém

Oldalam remekül működik, a googléban az első ötben mindig benne van!! Nem tudom hogyan csinálta Attila, de köszönöm, köszönöm, köszönöm!! :-)

2011. február 16. 

F.T| Veszprém

Köszi az oldalt! Örülök, hogy veled csináltattam!!

2011. január 09. 

 

2010

Füredi Tibi | Balatonfüred

Szinte csatlakoznék én is az elöttem lévő vélemény írójához, ugyanis karácsonykor akadt egy kis gondom az oldalammal ami nagyon nem tűrt volna halasztást. Mivel az én oldalam készítőjét nem tudtam elérni, ezért kértem Attilától segítséget. Karácsony ide, vagy oda a segítség akkor is megérkezett! Köszönöm!

2010. december 29.   

 

Németh | Budapest

Mivel az én weblapom nem Ön készítette ezért különösen köszönöm hozzáállását!! Segítségével minden kérdésemre választ kaptam, és oldalamon mindent meg tudtam csinálni. Ma már nehéz "embert" találni az emberek között ezért is fogom nyugodtan indenkinek ajánlani!

2010. december 10.   

H.S. | Balatonfüred

Köszönöm munkádat! Az oldal remek!

2010. november 21.  

Fruzsi | Budapest

Csak köszönetem tudom kifejezni a weboldalam elkészítéséért, és a rengeteg segítségért amit kaptam.
További sok szép weblap elkészítését kivánom egy ilyen profi szakembernek!

2010. október 01.  
 

Szabó Anikó | Veszprém

Ismeretlenül kerestem meg Attilát, de nagyon örülök, hogy hozzá irányított a sors.
Pár mondatomból egy olyan oldalt készített számomra, amilyet megálmodtam magamnak. www.oriflamekozmetikum.hu

Két jelző jut eszembe Róla: hozzáértés és profizmus.
Köszönöm a lehetőséget, a türelmet és azt, hogy egy ilyen nagyszerű szakembert ismerhettem meg a személyében.

2010. április 6. 
 

Horn Frigyes | Zánka

Végre Balatonfüred könyvtár weboldalán az van aminek lennie kell! Információ!! Eddig nem volt valami jó, tényleg rá fért a felújítás,. Ezen az új oldalon még én is könnyen eligazodom. Munkájához gratulálok. Horn Frigyes (nyugdíjas 68)

2010. február 27. 
 

B. Vera | Balatonfüred

Weboldalam új, egy hete lett csak feltöltve, de már most jól pozicionálja a Google! A számomra emondottakat felhasználva elkezdtem csiszolni az oldalam. Bízom benne én is, hogy jó ereményeket fogok elérni. Munkáját és türelmét én is köszönöm.
www.veronikavilla.hu

2010. február 18.
  

S.M.K.A | Balatonfüred

A Weboldal adminjába beépített META szerkesztővel valóban szuper eredményt értem el. Így mostanra már weboldalam minden lapját külön külön is tudom optimalizálni. Az Ön által elmondottakat felhasználva weboldalam szerkesztése egy élvezetes játékká vált számomra.

2010. február 17.
 

Sipos Timi | Balatonfüred

Én is köszönöm. Az elmondott praktikákkal oldalam a google első lapjára került!! Ez nem semmi!

2010. február 10.
 

Admin válaszol:
Mint ahogyan már alább is írtam, ezzel még nincs vége a folyamatnak! Önnek is felhívom figyelmét, hogy ha a jelenlegi poziciót meg is szeretné tartani, akkor az oldalát folyamatosan frissiteni, szerkeszteni egyszóval karbantartani kell! Nem szabad magára hagyni, mert annak visszaesés lesz a vége!   

 

Tóth Béla | Győr

Bár az én oldalamat nem Ön készítette, de köszönöm, hogy kérdéseimre így is választ adott. Segítőkészségét köszönöm.

2010. február 03.
 

Egon | Balatonfüred

Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól sikerül a keresőre való optimalizálás. Bár már az elején éreztem, hogy ez most nem kamu, de az eredmény magáért beszél. Köszönöm! Állatorvos szóra = 1. hely (2009. 01. 10.)
www.balatonfurediallatorvos.hu

2010. január 10.
 

Admin válaszol:
Köszönöm szavait, de felhívom figyelmét, hogy ezzel még nincs vége a folyamatnak, ugyanis ha a jelenlegi poziciót meg is szeretné tartani, akkor az oldalát folyamatosan frissiteni, szerkeszteni egyszóval karbantartani kell! Nem szabad magára hagyni, mert annak visszaesés lesz a vége!  

 

 

Huba | Balatonfüred

Köszi a munkádat. Valóban minden úgy történt ahogyan azt az elején elmondtad, ahogyan megbeszéltük.
www.balatonfuredi-szallastar.hu

2010. január 04.
 

 

2009

Sz. Gábor | Brüsszel

Munkáját köszönöm.
www.magyartaxi.be 

2009. október 27.
 

János | Balaton

Örülök hogy Önnel készíttettem el oldalam. Minden úgy történt ahogyan azt megbeszéltük. Manapság ritka erény az ilyen!! Köszönettel!

2009. október 10.

 

B. Éva| Balatonfüred

Köszönöm Attila Üdv: Éva
www.balatonmix.hu

2009. október 08.

 

P. Imi | Aszófő

Jó lett az oldal amit készítettél. De ami még ennél is jobb az a Googléban való helyezés a vitorlafestés szóra!! Nem gondoltam volna, hogy tényleg elérjük amit ígértél. Köszönöm!
www.vitorlafestés.hu

2009. október 02.

H. Zoltán | Balatonfüred

Köszönöm  a munkádat. Valóban pontos és segítőkész voltál. Bátran ajánlom mindenkinek aki szép, jó, és jó poziciót elérő weboldalt szeretne. Oldalunk a liliput-kisvonat pár hónap alatt az első 5 közé került a Google kereső találati listájában, azóta ott meg is található.
 

2009. október 02.

 

KATcms | K@tilla | Weblapkészítés, webdesign, Balatonfüred | Tartalom | Kinézet: K@tilla | Statsztika

Tájékoztatunk, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudnod, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek rólad vagy böngészési szokásaidról, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával beleegyezel a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretnéd akkor az internetböngésződ beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

oldalcíme.hu © 1999 - 2017

Top